3 Kasım 2014 Pazartesi

Şekerin Çikolata ile Aşkı :)


Bayramdan birkaç gün evvel aldığım maille tanıştım Şekercity ile biraz merak biraz da heyecanla beklemeye başladım.
Şekercity bizlere yolladığı kitlerle blog arkadaşlarımı da, beni de ve sevdiklerimizi de sevindirdiler :)
Özellikle kendi kitimdeki çikolatalar tam küçük kızıma göreydi, çikolata vesaire yedirmesem de paketleri yetti onları sevmesi için :)
Sizde sevdiklerinizi sevindirmek, gününüzü özelliştirmek, lezzetlendirmek için Şekercity.com adresinden yada İstanbul' da yaşıyorsanız; AsMerkez AVM, Bahçeşehir Prestige Mall AVM, Cevahir AVM, Forum İstanbul AVM, Korupark AVM, İstinye Park AVM' lerde bulunan Şekercity mağazalarından sipariş verebilir, alışveriş yapabilirsiniz..
Geniş ürün yelpazesi ve şık paketleri ile beğeneceğinize eminim..

Şirket ile ilgili olarak;
"Türkiye’de butik çikolata kavramına kalite, lezzet ve kapıya teslim standartını getiren sekercity.com, dünyaca ünlü ve kaliteli onlarca farklı marka ve yüzlerce farklı ürün yelpazesine sahiptir. Türkiye'nin önde gelen çikolata firmalarından olan Pelit Valonia, Elit, Mabel ve Bind Çikolata firmalarının ürünlerinin satıldığı tek adres olarak kaliteli çikolatayı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca ithal çikolata markalarından Lindt, Guylian, Stella, Kinder, Ferrero Rocher ve Raffaello, Anthon Berg, Doulton teacher, Nestle After Eight ürünlerinin sizlere sunulduğu Şekercity'de tüm çikolata çeşitlerini bulabilirsiniz. Herzaman çikolatanın sevgi, aşk ve mutluluk getirdiğine inanan bir kuruluş olmaya devam ediyoruz.
Avm'lerde bulunan Şekercity kiosk, shop ve cornerlarının dışında internet sektöründe de büyüklüğünü devam ettiren Şekercity, mağazalarının eşsiz lezzetlerinin tadına varan değerli müşterilerine artık ulaşabilecekleri yeni bir hizmet sunan sekercity.com olarak faliyet gösteren internet sitesiyle artık sizlere bir adım daha yakın oluyor.
Türkiye'nin en büyük ve rakipsiz çikolata mağazası olan sekercity.com tüm ürünlerini müşterisine kapıya teslim ayrıcalığı ile sunabiliyor. Satışlarının %70’inin İstanbul lokasyonlu olması nedeni ile İstanbul’a özel aynı gün ürün teslimatı seçeneğini geliştiren ve bu operasyon için İstanbul merkezli bir paketleme ve ekspres çikolata kurye servisi kurmuştur.

%100 müşteri memnuniyeti düşüncesini benimseyen sekercity.com, güleryüzlü ve enerjik ekibiyle özel günlerinde sevdiklerine hediye gönderen herkesi hızlı ve kaliteli hizmetiyle mutlu etmeyi amaçlıyor.
Sekercity.com'dan sevdiklerinize en güzel hediyeleri gönderebilir, gelişmiş arama ve kategori sayfaları ile sevdiklerinizin özel günleri için en doğru hediyeyi seçebilirsiniz."

Şekercity bize neler göndermiş bakalım;
Pembe bebekli çikolatalar;

Üzerinde çeşitli figürler olan çikolatalar;

ve çok sevdiğim Kaşık Çikolatalar;
Birbirinden çeşitli ürünlerle dolu ürün kataloğu;

Şekercity' e ilgisi ve hediyeleri için teşekkür eder, hayırlı kazançlar dilerim..
Mutlu günler dilerim..

Hiç yorum yok: