6 Mart 2019 Çarşamba

Yeniden Başlayalım mı?


Merhaba..
Söze nerden başlasam bilemiyorum. Ama biryerden başlamam lazım diyerek oturdum klavye başına. 
Tam 3 yıl olmuş buraya yazmayalı. Bu üç yılda hayatımda öyle çok değişiklikler oldu ki..
Bir kızım vardı mesela bir de oğlum oldu. Kızım 1. Sınıfa başladı, okuma yazma maceramız çok renkli geçiyor. Anne kız kütüphaneye, millet kıraathanesine gidiyoruz artık. Okuma saatleri yapıyoruz. Diğer yandan küçüğüm büyüyor keşif maceralarımız sil baştan devam ediyor. El işlerine yoğunluk verdim, hayranı olduğum iğne oyasını öğrendim ve yapıyorum. Günün somunda yorgunluğumu attığım beni dinlendiren bir uğraş oldu. 
Mutfağı hiç bırakmadım tabiki, çocuklar büyüdükçe onları sağlıklı besleme isteği, evde yapılmış ürünleri tüketsinler çabaları, çok şükür kapımı her daim açan misafirlerim mutfakla olan ilişkimi ve sıcak tuttu. Karnımızı doyurmak için değil de sevdiğim için girdim her zamanki gibi. 
Blog yolculuğuma başlayalı tam 10 yıl olmuş. O ilk kaydı yayınladığım gibi heyecanlıyım bugün de. Fotoğraftaki gibi bahar çiçekleri açıyor içimde..
22 yaşımda başladığım ve o zaman küçük blogger kız olarak çıktığım bu yolda bugün 32 yaşımda iki çocuk annesi bir kadın olarak devam ediyorum. Bloğumla büyümeye başladım, çocuklarım ve ailemle devam ediyorum. Allah hepimize bereketli uzun ömürler versin..
Tariflerle görüşmek üzere mutlu kalın..

2 yorum:

neslice tarifler dedi ki...

Hoş geldin Denizcan :)

inci tarifler dedi ki...

İlk yorum 🥰. Ne güzel özetlemişsiniz bloğa başladığınız zamanla şimdi arasında neler neler olmuş. Allah daha nice güzel yılları size ve pıtırcıklarınıza göstersin İnşallah🧿. Blog açma olayına bende 2012 de başlamak istedim ama kısmet olmadı. İstedim ki bu işi çok eskiden beri yapan blogerları takip edeyim. Bende devam edeyim blog işine, Instagram'da yazamadıklarımı yazayım, aileme arşiv bırakayım. Yaşadığım üzücü olayları daha kolay atlatabileyim. Ben yeniden başlasın kalp kurabiye diyenlerdenim 💖💞💗😻