17 Aralık 2009 Perşembe

Süslü Kızlarr Burayaaa:))

Hayallerimde yaşayan bir makyaj paleti... Bende hem makyaj malzemelerine dayanamadığım hemde şansımın çok çok açık olduğuna innadığım bugünlerde bu çekilişe katılmaya karar verdim aslında annem itti biraz beni ama olsunn yaşasın süslü olmakk:)) Aramıza yeni katılan Bir arkadaşımız olan MAKYAJ PERİSİ yeni bir kampanya düzenlemişş gerçekten her kadının bayılacağı bir kampanya bu arkadaşımıza buyrun ayrıntılar aşağıda.


1 KİŞİYE ;LOREAL'DEN ;(60 FARKLI RENKTE FAR,4 ALLIK,4 PUDRA,4 APLİKATÖR,1 PUDRA SÜNGERİ)TOPLAM 73 PARÇALIK LOREAL MAKYAJ SETİ.
                  
1 KİŞİYE;FLORMAR TOUCH PARFUM


1 KİŞİYE ;Nivea Beaute Volume Shine Ultra Glossy (Parlak Görünüm Veren Ruj) -05- CACAO




1 KİŞİYE;AVON BLACK SUEDE TOUCH ERKEK PARFÜM



GELELİM KAMPANYAYA KATILIM İÇİN YAPILACAKLARA;
kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit;
1- İzleyici olmanız.
2- Bloğunuzda yarışmadan bahsetmeniz..
3- Yarışmaya katıldığınızı bu yazının altına yorum olarak bildirmeniz, blogunuzda yarışmayı duyurduğunuz link adresinizi yanında belirterek,hangi hediyeyi isteğinizi yazmalısınız. (Blog sahipleri +3 çekiliş hakkı kazanacaktır.)
4-Blog sahibi olmayanlar da katılmak için izleyicim olarak,bu yazının altına yorum bırakmalıdırlar.Ve Daha sonra kazandıkları halde karışıklık olmaması için,mail adresime yorumlarını isimleri ile birlikte bildirmelidirler.
5.SON KATILIM TARİHİ:20 Aralık 2009'dur.21 ARALIK günü sonuçlar açıklanarak Hediyeler 22 aralık günü kargoya verilecektir.
NOT:Hediyelerin Gönderimi Yurtiçi Kargo ile yapılacaktır.Kargo ücretleri bana aittir.Hediyeler daha önce hiç açılmamış emniyetli paket içerisinde gönderilecektir.

HER TÜRLÜ GÖRÜŞ,ÖNERİ VE SORULARINIZ İÇİN makyajperisiblog@hotmail.com veya makyajperisi@gmail.com İLETİŞİM ADRESLERİMDEN MAİL İLE ARKADAŞIMIZA ULAŞABİLİRSİNİZ

4 yorum:

asimelek58 sizlerle dedi ki...

canımmm iyi aksamlar seni formuma davet etmeye geldim umarım beni kırmazsın melekler diyarında senide aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız kadınlar melektir melekler diyarı paylaşım platformu işte adresim bir tık kadar yakın

www.asimelek58.super-forum.net

Işıl dedi ki...

HADI BOL SANSLAR SANA

Disalce dedi ki...

hımm...güzelmiş...sana bol bol şans..

LEZİZCE dedi ki...

Bol şans bitanem bende merak ettim nerelerdesin die.