Malzemeler:
150 gr.tereyağ
2 yumurta
1,5 su bardağı nişasta
1 pk. vanilin
Yarım paket kabartma tozu
Aldığınca un
Üzerine
Damla Çikolata
Yapılışı:
Tüm malzemeler karıştırılıp azar azar un ilavesi ile yumuşak kıvamlı bir hamur elde edilir. Hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparılıp yuvarlanır üzerlerine damla çikolata batırılıp yağlı kağıt serii tepsiye sıralanır. 170 dereceye önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 20 dakika pişirilir..
Afiyet bal şeker olsunnnnn:)
3 yorum:
Denizim sen neler yaptın yine böyle...Hiç boş durmuyorsun...
Harika olmuş,aldım iki tane çayın yanına,biri bana dieğri de oda arkadaşıma....
tabii tabii tülin ablaımm ne demek ne demek...:) afiyet bal şeker olsunnn
Bu tarifte şeker yok mu acaba?
Yorum Gönder